Perustamispaketti uusille tilitoimistoille

Lähtölaukaus yrittäjyyteen

 

Kaipaatko uusia haasteita?

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta?

 
 
 
Tartu tilaisuuteen - tule mukaan OLE Online-tilitoimiston perustamisohjelmaan!
 
OLE Online-tilitoimiston perustamisohjelmassa saat yksilöllisen valmennuksen tilitoimistoyrittäjyyteen, myyntiin ja markkinointiin sekä sähköisiin työkaluihin. Pääset harjoittelemaan käytännön töissä ja saat perusteellisen perehdytyksen OLE Online -liiketoimintakonseptiin.
 
Perustamisohjelman aikana suoritat yrittäjän ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena omassa yrityksessäsi. Tueksesi saat kokeneen mentorin. Valmennusohjelma järjestetään yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen ja Tredun Oppisopimuskeskuksen kanssa. Lähipäivät ja käytännön harjoittelut järjestetään Tampereella, mutta osa valmennuksesta toteutetaan etänä verkon välityksellä.
 
 

 

 

 
­
Valmennusohjelma
Saat yksilöllisen valmennuksen OLE Online-liiketoimintakonseptiin ja suoritat yrittäjän ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena omassa yrityksessäsi. Pääset harjoittelemaan käytännön töissä ja saat tueksesi kokeneen mentorin.

 

­
Koneet, laitteet ja kalusteet
Perustamispakettiin kuuluu kaikki tilitoimistotoiminnassa tarpeelliset koneet, laitteet ja kalusteet sekä sähköiset työkalut.

 

­
Yrityksen perustaminen ja toiminnan aloittaminen
Perustamisohjelmaan osallistuessasi saat kaiken tarvittavan oman tilitoimistosi toiminnan käynnistämiseksi.

 

­
Markkinointi
Saat käyttöösi OLE Online-brändin, markkinointimateriaalit ja myynnin työkalut. Sinut perehdytetään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin.

 

­
Rahoitus
Ohjelmaan valituille uusille tilitoimistoyrittäjille on järjestetty mahdollisuus yritysrahoitukseen, jolla katat vähintään perustamispaketin kustannukset.

 

­
Valmis liiketoimintakonsepti
Ohjelman aikana perustettavista tilitoimistoista tulee OLE Online-jäsentoimistoja, jotka saavat käyttöönsä valmiin, toimivaksi testatun OLE Online-liiketoimintakonseptin.

 

­

Miten perustamisohjelmaan pääsee mukaan?

 
Perustamisohjelmaan on jatkuva haku ja valmennus voidaan aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Ohjelmaan otetaan uusia tilitoimistoyrittäjiä ympäri Suomen.
 
Lisätietoja antaa verkostonjohtaja Vesa Laurila, p. 0201 664 210, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Yhteistyössä

 

   

­