Jäsentoimistot

 

 

Tilitoimistoyrittäjä - haluatko toimia Online-ajassa ja nauttia verkoston tarjoamista eduista?

OLE Online-tilitoimistojen jäsenenä olet sähköisen taloushallinnon ja nykyaikaisen tilitoimistopalvelun aallonharjalla. Verkoston jäsenenä pääset edullisesti ja vaivattomasti hyötymään sähköisen taloushallinnon tuomista eduista tilitoimistotoimintaan sekä tarjoamaan asiakkaillesi lisäarvoa tuottavaa sähköistä online-palvelua. Verkostoitumalla pääset osaksi taloushallinnon ammattilaisista koostuvaa OLE-yhteisöä, jonka jäsenet tuovat oman osaamisensa ja näkemyksensä verkostoon.

OLE Online-tilitoimistot on valtakunnallinen, itsenäisten tilitoimistojen muodostama yhteistyöverkosto. OLE Online-jäsentoimistot saavat käyttöönsä OLE Online-konseptin, johon kuuluu mm. oikeus käyttää OLE-brändiä, verkoston sisäisiä toimintamalleja ja työkaluja. OLE Online-tilitoimistojen jäsenyys on ikään kuin vakuutus toiminnallesi. Voit aina luottaa siihen, että verkostosta saat apua, kun sitä tarvitset. Verkoston yhtenäiset toimintamallit takaavat, että tilapäisissä henkilöstövajauksissa, kuten sairauslomatapauksissa, varahenkilö on helposti saatavissa.

Paina ON-nappulaa OLE-jäsenyydelle ja liity mukaan uusien mahdollisuuksien antoisaan liiketoimintaan.

 

OLE Online-sovellusten käyttö ilman jäsenyyttä

Ymmärrämme, että suuret muutokset ja toimintaa kehittävien harppausten ottaminen kysyy kanttia. Tilitoimistoala on murroksessa ja kilpailussa mukana pysyminen vaatii toimenpiteitä. Jos verkosoituminen tuntuu kuitenkin vielä liian suurelta askeleelta, voi ensimmäinen askel olla sähköiseen taloushallintoon siirtyminen.

OLE Online-sovelluksia myydään tilitoimistokäyttöön myös ilman OLE Online-jäsenyyttä. Tukipalvelut ovat käytössäsi joka arkipäivä. Asiantunteva tukipalvelumme on kerännyt kiitosta käyttäjälähtöisellä ja ystävällisellä palvelullaan. Tukipalvelumme puhuu samaa kieltä kanssasi, sillä palvelusta vastaavat OLE Online-sovelluksia käyttävät taloushallinnon asiantuntijat. Tarjoamme myös koulutuksen kaikkiin OLE Online-sovelluksiin.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, mikä olisi Sinun tilitoimistollesi paras ratkaisu.

 

Eroon mappirumbasta?

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­