OLE Online-tilitoimistot on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen verkosto, jota on kehitetty vuodesta 2010 alkaen. Valitsemme OLE Online-verkoston jäsenet päteviksi arvostetuista, hyvämaineisista tilitoimistoista ja asiantuntijaorganisaatioista. Myös aloittavia tilitoimistoyrittäjiä otetaan mukaan, jos he täyttävät riittävät ammatilliset edellytykset. OLE Online-verkosto tukee voimakkaasti uutta tilitoimistoyrittäjää liiketoiminnan aloittamisessa.

OLE Online-verkosto takaa jäsenyrityksilleen varahenkilöjärjestelyn tilapäisiin henkilöstövajauksiin. Tilitoimistojen välinen yhteistyö takaa laadukkaamman ja monipuolisemman palvelun kuin mitä pienen tilitoimiston olisi mahdollista yksinään tuottaa. Asiakkaan suuntaan OLE Online-tilitoimistot toimivat läheisenä yhteistyökumppanina ja jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma yhteyshenkilö, jonka kanssa asioidaan. Asiakas voi aina luottaa siihen, että hänen asiansa on luotettavasti hoidettu.

 

 

Sertifioidut OLE Online-jäsentoimistot

Sertifioidut OLE Online-jäsentoimistot noudattavat toiminnassaan OLE Online-palvelukonseptia. Sertifioidulta OLE Online-tilitoimistolta saat OLE Online-sovellusratkaisun lisäksi palvelukonseptin mukaiset sähköiset talous- ja palkkahallinnon palvelut.

Tampere
Meisenet Oy
 
Liisa Laurila
p. 0201 664 200
info@meisenet.fi
www.meisenet.fi
Postitorvenkatu 14
33840 Tampere
Oulu
Tilitervo Oy
 
Jaana Tervo
p. 010 5244 100
jaana.tervo@tilitervo.fi
www.tilitervo.fi
Nummikatu 18 E 3
90100 Oulu

Jäsentoimistot

OLE Online-jäsentoimistot käyttävät toiminnassaan OLE Online-sovelluksia ja myyvät niitä myös asiakkailleen.

Muut OLE Online-sovelluksia hyödyntävät tilitoimistot

 

Casvu Turku Oy

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­