OLE ONLINE-SOVELLUKSET

 

 

OLE Online-tilitoimistoissa ja asiakasyrityksissä käytetään OLE Online-sovelluksia, jotka kattavat kaikki yrityksen sähköiset liiketoimintaprosessit. Yksittäiset sovellukset kytkeytyvät järjestelmässä saumattomasti toisiinsa, ja yhteen sovellukseen kertaalleen syötetty tieto on välittömästi muiden sovellusten käytettävissä. Asiantuntijamme rakentavat yrityksesi toimialaa, tarpeita ja prosesseja parhaiten vastaavan sovelluskokoonpanon, joka on helposti ja joustavasti muokattavissa yrityksesi muuttuvissa tilanteissa.

OLE Online-palvelumme tavoitteena on helpottaa asiakkaidemme elämää. Sähköiset OLE Online-sovellukset ovat avainasemassa, kun rakennetaan asiakkaan liiketoimintaa tukevaa palvelukokonaisuutta. Vaikka olemme myös tilitoimisto, emme halua sortua tuijottamaan vain asiakkaidemme kirjanpitoa, sillä kirjanpito on vain jäävuoren huippu. Jotta huippu voidaan hioa kuntoon, täytyy kaikki muut yrityksen prosessit olla kunnossa. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut, joilla yrityksen prosessit saadaan viritettyä huippukuntoon.

 

Tee tulosta OLE Online-sovellusten avulla

Sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja pidettiin aiemmin pelkästään tekniikkana, nyt niitä arvostetaan tuloksenteon välttämättöminä työkaluina. OLE Online-sovellukset ovat loogisia ja helppokäyttöisiä. Annamme täyden tukemme sovellusten käyttöönotossa ja tarjoamme kattavat koulutuspalvelut sovellusten käyttöön. Käytössäsi on käyttäjälähtöisesti toimiva tukipalvelu, joka vastaa joka arkipäivä käyttäjien kysymyksiin ja avustaa ongelmatilanteissa. Tukipalvelumme kanssa tulet toimeen atk-slangia opiskelematta.


Sähköisen liiketoiminnan sovellusratkaisumme tehostaa merkittävästi yrityksesi prosesseja, mitä kautta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä päällekkäisten työvaiheiden poistuessa automaation myötä.

 

Käytössäsi monipuolinen sovelluskokonaisuus

Monipuolinen OLE Online-sovellusperhe tarjoaa ratkaisut mm. talouden-, materiaalin-, tuotannon-, huollon-, projektin-, viestinnän-, ajan- ja laadunhallintaan. OLE-sovellusten toimivuus perustuu jo vuosia kestäneeseen tuotekehitykseen, jota olemme tehneet läheisessä yhteistyössä NetBaronin kanssa.


OLE Online-sovellukset perustuvat NetBaron Solutions Oy:n kehittämään ja ylläpitämään talouden- ja tuotannonohjausjärjestelmään. Tämä suomalainen innovaatio on maailman laajimpia Internet-selaimella toimivia sähköisen liiketoiminnan sovelluksia. OLE Online-sovellukset sopivat muokattavuutensa ansiosta hyvin erilaisille yrityksille kokoon tai toimialaan katsomatta. Sovellusperheeseen kuuluvat yli 20 sovellusta mahdollistavat sähköisen toimintatavan tuomien etujen hyödyntämisen kokonaisvaltaisesti yrityksen toiminnassa, reaaliaikaisesti missä ja milloin vain.

Sähköinen taloushallinto

 

Joustava kassajärjestelmä

 

Käteiskuitit helposti kirjanpitoon

 

Tehokkuutta tilausten hallintaan

 

Luotettavuutta varastonhallintaan

 

Sähköinen rahtikirja

 

Palkanlaskentaohjelma

 

Sähköistä työajanseurantaa

 

Sähköinen ajopäiväkirja ja matkalasku

 

Tuotannonohjausjärjestelmä

 

Huoltotöiden hallintaan

 

Projektinohjausjärjestelmä

 

­

Monipuolinen resurssikalenteri

 

Sähköinen asiakasviestintä

 

Asiakasyhteyksien hallinta

 

Sähköinen palautejärjestelmä

 

Sähköinen arkistointityökalu

 

Taloushallintoon integroitu verkkokauppa

 

Turvallinen monikäyttöliittymä

 


10 syytä valita OLE Online-sovellukset

katso

Yleisiä kysymyksiä OLE Online-sovelluksista

katso

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­