TILITOIMISTOPALVELUT

 

 

Sähköinen toimintamallimme eroaa perinteisestä peruutuspeiliin tuijottavasta tilitoimistopalvelusta. Sähköiset OLE Online-sovellukset ovat muuttaneet kirjanpitäjän roolin historiatiedon tallentajasta aktiiviseksi, ajantasaista taloustietoa tuottavaksi taloushallinnon asiantuntijaksi, jonka tehtävänä on auttaa yritystäsi menestymään.

 

Taloushallinnon ulkoistamisella tehokkuutta

Ulkoista taloushallintosi OLE Online-tilitoimiston hoidettavaksi ja keskity omaan osaamiseesi. Taloushallinto on meidän ydinosaamistamme, joten me keskitymme siihen. OLE Online-tilitoimistojen asiakkaana voit luottaa taloutesi olevan hyvissä käsissä ja aina ajan tasalla.

Sähköisen toimintamallimme konkreettisin etu on reaaliaikainen taloustieto ja sen liiketoiminnalle antamat lisämahdollisuudet. Tarkka, laaja ja oikea-aikainen tieto yrityksen taloudesta helpottaa prosessien hallintaa, parantaa ennakoitavuutta ja nopeuttaa rutiineja. Aina ajan tasalla olevat OLE Online-raportit ovat elintärkeä työkalu yrityksen johtamisessa.

 

Sertifioidut OLE Online-tilitoimistot tarjoavat seuraavia palveluja:

Laskutus- ja myyntireskontrapalvelut

Tympiikö laskuttaminen? Viekö se kohtuuttomasti aikaa liiketoimintasi pyörittämiseltä? Voit ulkoistaa laskutuksesi OLE Online-tilitoimistolle ja nauttia ajallaan toimivasta, tehokkaasta laskutuspalvelusta. Huolehdimme myöhässä olevien saatavien karhuamisesta ja tarvittaessa siirrämme saatavat perintään.
Ostoreskontrapalvelut

Vaikka toimimmekin online-ajassa, vielä on paperitse laskuttavia toimittajia. Skannauspalvelumme ottaa vastaan paperiset ostolaskusi, skannaa ne ja siirtää OLE Online-järjestelmään. Ostolaskujen käsittely on helppo ulkoistaa OLE Online-tilitoimiston hoidettavaksi, jolloin ostolaskut tulevat yrityksesi avainhenkilöille sähköisesti tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

OLE Online-tilitoimisto pitää kirjanpitosi aina ajan tasalla, jolloin näet reaaliajassa yrityksesi taloudellisen tilanteen. Reaaliaikainen talousseuranta helpottaa yrityksen johtamista ja liiketoiminnallista päätöksentekoa. OLE Online-tilitoimisto huolehtii viranomaisilmoitusten antamisen ajallaan. Tilinpäätöspalvelut kuuluvat luonnollisesti palveluihimme.
Palkkahallintopalvelut

Tarjoamme ammattitaitoiset palkkahallinnon palvelut. Palkkahallinnon ulkoistaminen on usein hyvä valinta, vaikka haluaisitkin pitää taloushallinnon tehtävät muuten oman yrityksen sisällä.

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­