KOULUTUS JA TUKI

 

 

OLE Online-sovellukset toimivat pilvipalveluna, eikä erillisiä asennuksia tai päivityksiä työasemiin tarvita. Sovellusten käyttämiseksi tarvitset vain toimivan Internet-yhteyden. Koulutamme kaikki sovellusten käyttäjät, jotta sovellusten käyttö olisi mahdollisimman tehokasta ja kaikki ominaisuudet tulevat käyttäjille tutuiksi.

 

Asiantunteva tukipalvelu käytössäsi

Asiantunteva tukipalvelumme auttaa ja opastaa sovellusten käytössä. Mielestämme hyvä tukipalvelu on sellainen, joka puhuu käyttäjän kanssa samaa kieltä ja pyrkii aidosti ratkaisemaan tukipyynnöt asiakkaan parhaaksi. Asioidaksesi tukipalvelumme kanssa Sinun ei tarvitse opetella it-sanastoa ja yrittää ymmärtää koodareiden ajatuksenjuoksua, vaan saat asioida taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

OLE Online-sovelluksiin integroitu sisäinen palautejärjestelmä on auki 24/7. Palautejärjestelmään voit jättää tukipyynnön, kehitysidean tai toimintahäiriöilmoituksen milloin vain suoraan siitä sovelluksesta, jossa olet juuri kyseisellä hetkellä. Tukipalvelumme vastaa tukipyyntöihin joka arkipäivä klo 8-16.

 

Sovelluskoulutus

Tarjoamme koulutuksen kaikkiin OLE Online-sovelluksiin ja MyCashflow-verkkokauppoihin. Koulutuksia järjestetään etäkoulutuksina Internetin välityksellä, jolloin voit osallistua koulutukseen omalta tietokoneeltasi. Etäkoulutusten lisäksi järjestetään yhteiskoulutuksia Tampereella ja Keravalla. Koulutus voidaan myös järjestää halutessasi omissa toimitiloissasi, jolloin koko henkilökunta saadaan helposti samalla kertaa koulutettua.

Koulutuksissamme pyritään opastamaan aluksi sovellusten peruskäyttö ja mahdollisuuksien mukaan esittelemään sovelluksen monipuoliset ominaisuudet niin, että käyttäjä pystyy mahdollisimman monipuolisesti hyödyntämään sovellusta. Koska OLE-sovelluksissa on valtavasti ominaisuuksia ja käyttäjillä erilaisia tarpeita, etä- ja yhteiskoulutuksissa edetään ennalta suunnitellun perusrungon mukaan, eikä käyttäjäkohtaiselle erityisominaisuuksien ja räätälöintien läpikäymisille ole varattu aikaa. Yrityskohtaisiin räätälöinteihin ja käyttöönottoihin varataan aina yrityskohtainen koulutuspäivä, jolloin asiantuntijamme perehtyvät juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin ja pyrkivät löytämään siihen sopivat ratkaisut.

 

Ilmoittaudu OLE Online-sovelluskoulutukseen:

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­