KONSULTOINTIPALVELUT

 

 

Sähköisen liiketoiminnan konsultointi

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijamme opastavat yrityksesi sähköiseen maailmaan ja rakentavat liiketoimintaasi parhaiten palvelevan sovelluskokonaisuuden. OLE Online-sovellukset taipuvat hyvin erilaisiin tarpeisiin ja asiantuntijamme löytävät ratkaisun mitä erilaisimpiin haasteisiin. OLE Online-sovelluksissa on lukemattomia ominaisuuksia, joita voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

Sähköisen liiketoiminnan konsultoinnilla yrityksesi prosesseja voidaan kehittää vastaamaan paremmin nykypäivän vaatimuksia ja sitä kautta tehostaa koko yrityksen toimintaa, parantaa kannattavuutta ja löytää jopa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Sähköisen taloushallinnon konsulttimme tulee tarvittaessa yritykseesi paikan päälle laittamaan prosessit kuntoon ja opastamaan OLE Online-sovellusten kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä.

 

Asiakaskohtaiset räätälöinnit

Lasku-, tilaus- ja muut tulostuspohjat ovat muokattavissa yrityksesi ilmeen mukaisiksi. Teemme asiakaskohtaisia räätälöintejä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toteutamme integraatioita OLE-sovellusten ja esimerkiksi asiakkaan kotisivujen välille. Asiakkaan kotisivuille voidaan esimerkiksi rakentaa ajanvarausjärjestelmä, joka on integroitu OLE Online-sovelluksiin. Näin saadaan kotisivuilta siirrettyä varaustiedot suoraan esimerkiksi laskutukseen.

 

Järjestelmät ja laitteet

Asiantuntijamme auttavat järjestelmien käyttöönotossa ja asetuksissa toiveidenne mukaisesti. Kauttamme saat myös tarvittavat kassalaitteet ja muut tietotekniset laitteet täydentämään sovellusratkaisusi.

Kassajärjestelmien osalta saat kauttamme kokonaisratkaisun, joka sisältää tietokoneet, kosketusnäytöt, kuittitulostimet ja viivakoodinlukijat. Edustamme alan huippumerkkejä, esim. Brother.

 

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­