Tutustu palveluihimme

Tilitoimistopalvelut

Keskity liiketoimintaasi – ulkoista talous- ja palkkahallinto nykyaikaiseen, sähköisesti toimivaan tilitoimistoon.
Lue lisää

 

Konsultointipalvelut

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijamme opastavat yrityksesi sähköiseen maailmaan ja löytävät sopivan ratkaisun liiketoimintasi tehostamiseen.

Lue lisää

 

Koulutus ja tuki

Tarjoamme käyttäjälähtöisen sovelluskoulutuksen kaikkiin OLE Online-sovelluksiin. Asiantuntevan tukipalvelumme puoleen voit kääntyä pulmatilanteissa.

Lue lisää

 

OLE Online-palvelun ytimen muodostaa asiakkaan tarpeisiin rakennettu sovelluskokonaisuus, jota täydentämään on tarjolla monipuolisia talous- ja palkkahallinnon palveluita.

 

OLE Online-palvelumalli rakentuu neljän arvon ympärille:

Läheisyys – Jokainen OLE Online-tilitoimisto on itsenäinen yritys, joka toimii asiakkaan läheisenä ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiakaslähtöisyys– Palvelumme ensisijainen tavoite on helpottaa asiakkaidemme elämää. Asiakkaan tarpeet ratkaisevat palvelukokonaisuuden.

Tehokkuus – Sähköiset OLE Online-sovellukset ja niitä tukeva asiantuntijapalvelumme tehostavat asiakkaidemme prosesseja ja antavat asiakkaillemme lisää aikaa keskittyä ydinosaamiseensa.

Monipuolisuus – Yhteistyöverkostomme monipuolinen asiantuntemus ja resurssit mahdollistavat kattavan palvelutarjonnan, joka pystyy vastaamaan asiakkaan tarpeisiin myös muuttuvissa tilanteissa.

 

Asiakkaan tarpeet ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Yhteistyöverkostomme avulla verkostomme pienimmätkin tilitoimistot pystyvät tarjoamaan monipuolista, nykyaikaista tilitoimistopalvelua tinkimättä kuitenkaan sen laadusta. OLE Online-tilitoimistojen asiakkaana voit olla luottavaisin mielin ja nukkua yösi rauhassa.

OLE Online-palvelukonsepti takaa, että saat sertifioidulta OLE Online-tilitoimistolta monipuolisen OLE Online-palvelupaketin riippumatta toimiston resursseista. Jos oma OLE Online-tilitoimistosi ei tarjoa jotain palvelualuetta, se tuotetaan yhteistyössä toisen OLE Online-tilitoimiston kanssa.

 

 

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­