UUTISET

 

Kevään OLE Online -verkostopäivät vietettiin 19.-20.5.2017 Lahdessa. Päivätilaisuudet järjestettiin Metsola Centerin upeassa Hietarannan juhla- ja kokoustilassa Alasenjärven rannalla.Isäntänä toimi tällä kertaa Lahden toimistomme KP-Renki Oy ja yrittäjä Jari Reinikainen.

Osallistujia päiville oli kiitettävästi, yhteensä 22 henkilöä, ja lähes jokainen OLE-jäsentoimisto oli edustettuna.

 

Teemana asiakaslähtöisyys

OLE-päivien johtava teema oli tällä kertaa asiakaslähtöisyys. Päivillä käsiteltiin monta verkoston toimintaa koskettavaa muutosta, joiden taustalla vaikuttaa nimenomaan ajatus entistä paremmasta asiakaspalvelusta. OLE Online-tilitoimistojen tavoitteena on palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjota asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa oikea ratkaisu.

Sovellusten myyntiin ja käyttöönottoihin paneuduttiin aamupäivän aikana toden teolla verkostonjohtaja Vesa Laurilan johdolla. Onnistunut käyttöönotto on edellytys asiakastyytyväisyydelle ja sen takia siihen tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota ja pyritään jatkuvaan kehittämiseen asiakkaita kuunnellen.

Lounaan jälkeen Netbaron Solutions Oy:n toimitusjohtaja Antti Leinonen piti ajankohtaiskatsauksen sovellustoimittajamme toiminnasta ja tulevasta kehityksestä. Jälleen kerran saimme todeta, että tekemämme kehitysideat eivät kaiu kuuroille korville, vaan meillä on merkittävä rooli sovellusten kehityksen kannalta.

 

Sopimukset nettiin sähköisesti allekirjoitettaviksi

Iltapäiväkahvin jälkeen saimme vieraaksemme Egrea Oy:n Ilari Kujalan, joka esitteli meille uutta Nettisopimus-palvelua, jonka avulla yritysten sopimukset voidaan digitalisoida. Palvelun avulla voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden digitalisoida sopimuksensa sekä allekirjoittaa ne sähköisesti. Luonnollisesti tämä tarkoittaa sitä, että myös omat sopimuksemme viedään sähköiseen muotoon sähköisesti allekirjoitettavaksi. Tämä onkin kauan odotettu helpotus sopimusrumbaan.

 

Illanviettoa lämpimässä kesäillassa

Iltatilaisuutta vietimme ravintola El Torossa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Jälleen kerran nauru raikui ja juttua riitti, kun OLEilijat pääsivät vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kesken. Verkostoitumista parhaimmillaan! Varsin viileän kevään jälkeen Suomen suvi tarjosi parastaan, kun elohopea kipusi yli 20 asteen ja saimme nauttia pitkälle iltaan lämpimästä kesäsäästä.

 

Uudet palvelupaketit julkaistiin

Lauantai-aamuna ohjelma jatkui uusien OLE-palvelupakettien julkaisemisella. OLE tarjoaa jatkossa asiakkailleen kaksi vaihtoehtoista taloushallinnon palvelupakettia: OLE Huoleton ja KirjanpitoHelposti. OLE Huoleton on päivittäinen taloushallinnon palvelu, joka sopii yrityksille, jotka haluavat huolettomuutta ja aina ajan tasalla olevan taloushallinnon. KirjanpitoHelposti on puolestaan kuukausittainen kirjanpitopalvelu yrityksille, joille riittää ammattitaitoinen kirjanpito kerran kuukaudessa tehtynä. Uudet palvelupaketit saivat tilitoimistoyrittäjiltä lämpimän vastaanoton, ja moni ilmoittikin ottavansa konseptit käyttöönsä.

Lauantain ohjelmassa oli vielä hinnoitteluasiaa sekä tarjouslaskentaa. Näiden pohjalta syntyikin hyvää keskustelua ja pääsimme porukalla pohtimaan, mikä olisi paras tapa hinnoitella tilitoimistopalvelua. Kehittämishalu ja positiivinen innostus tekemiseen jäikin OLE-päiviltä päällimmäisenä mieleen. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos kaikille osallistujille!

 

 

 

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­