UUTISET

 

Kristiinankaupungin toimistomme Provenko on vahvistunut uudella kirjanpitäjällä, kun Tiia Pitkäkoski aloitti työt yrityksessä. Tiia työskentelee osa-aikaisesti Kristiinankaupungin toimistolla, mutta nykyaikaisten järjestelmien ansiosta työt hoituvat osittain myös etätyönä kotoa Vaasasta käsin.

Meisenet Oy:lle on myönnetty Taloushallintoliiton auktorisointi. Toimiston vastaavana KLT-kirjanpitäjänä toimii Sanna Laurila.

Tilitervo Oy ja OLE Online-tilitoimistot ovat mukana Digital Oulu 2018 -tapahtumassa perjantaina 26.1.2018. Digital Oulu on Pohjois-Suomen suurin IT-tapahtuma, jonka kohderyhmänä on Pohjois-Suomen alueella toimivat pk-yritykset.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston Pohjois-Karjalasta, kun Marticom Oy liittyi verkostoon. Marticom Oy on vuodesta 1994 Polvijärvellä toiminut tilitoimisto, jonka yrittäjinä toimivat Martti ja Sari Korhonen.

Tuomo Tuomisto on aloittanut OLE Online-tilitoimistojen projektipäällikkönä. Hänen vastuualueelleen kuuluu OLE Online-sovellusten käyttöönottoprojektien johtaminen ja kehittäminen.

OLE Online-tilitoimistot tarjoaa asiakkaidensa käyttöön sähköisen liiketoiminnan OLE Online-sovellusperheen. Sähköisen osto- ja myyntilaskutuksen lisäksi sovellusperheestä löytyy mm. älykäs tilausjärjestelmä ja varastonhallinta. Onnistunut käyttöönotto on avainasemassa, jotta asiakkaamme saavat sovelluksista parhaan mahdollisen hyödyn omaan toimintaansa. Sovellusten käyttöönotoissa on tyytyväisyystakuu: mikäli et ole tyytyväinen käyttöönottoon, palautamme käyttöönotosta maksamasi maksun.

Oululainen Tilitervo Oy on vahvistanut henkilökuntaansa uudella työntekijällä. Tuula Kilponen aloitti Tilitervo Oy:n palveluksessa 15.8.2017.

Tilitervo Oy on sertifioitu OLE Online-tilitoimisto, jonka toiminta on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Kasvaneiden henkilöstöresurssien myötä Tilitervolla on nyt tilaa uusille asiakkuuksille.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston Kristiinankaupungista, kun Provenko liittyi verkostoon. Provenko on keväällä 2017 perustettu tilitoimisto, jonka toimintaa käynnistetään parhaillaan. Yrittäjänä Provenkossa toimii Pia Pitkäkoski.

Kevään OLE Online -verkostopäivät vietettiin 19.-20.5.2017 Lahdessa. Päivätilaisuudet järjestettiin Metsola Centerin upeassa Hietarannan juhla- ja kokoustilassa Alasenjärven rannalla.Isäntänä toimi tällä kertaa Lahden toimistomme KP-Renki Oy ja yrittäjä Jari Reinikainen.

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­