UUTISET

 

Oululainen Tilitervo Oy on vahvistanut henkilökuntaansa uudella työntekijällä. Tuula Kilponen aloitti Tilitervo Oy:n palveluksessa 15.8.2017.

Tilitervo Oy on sertifioitu OLE Online-tilitoimisto, jonka toiminta on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Kasvaneiden henkilöstöresurssien myötä Tilitervolla on nyt tilaa uusille asiakkuuksille.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston Kristiinankaupungista, kun Provenko liittyi verkostoon. Provenko on keväällä 2017 perustettu tilitoimisto, jonka toimintaa käynnistetään parhaillaan. Yrittäjänä Provenkossa toimii Pia Pitkäkoski.

Kevään OLE Online -verkostopäivät vietettiin 19.-20.5.2017 Lahdessa. Päivätilaisuudet järjestettiin Metsola Centerin upeassa Hietarannan juhla- ja kokoustilassa Alasenjärven rannalla.Isäntänä toimi tällä kertaa Lahden toimistomme KP-Renki Oy ja yrittäjä Jari Reinikainen.

OLE Online-tilitoimistot on saanut vahvistusta myyntiin 6.2.2017 alkaen, kun Tommi Laurila liittyi myyntitiimiin. Tommilla on usean vuoden kokemus hyötyajoneuvovarustelun ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille.

Tommi tulee työssään keskittymään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Tätä myötä pystymme lähitulevaisuudessa myös tukemaan paremmin jäsentoimistojen myyntityötä ja tarvittaessa tarjoamaan lisäresursseja jäsentoimistojen omaan asiakashankintaan.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston, kun TP-Visit Oy liittyi verkostoon. TP-Visit Oy toimii Nurmijärvellä yrittäjä Teuvo Pasasen johdolla, mutta sähköisen toimintamallin ansiosta asiakkaita voidaan palvella ympäri Suomen.

 

OLE Online-tilitoimistot haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2017!

Halusimme tänäkin jouluna joulukorttien ja -lahjojen sijaan muistaa lastenklinikoiden pieniä potilaita lahjoituksella. Lahjoitusten avulla hankitaan laitteita ja rahoitetaan mielenterveystyötä sekä lastentautien tutkimustyötä. Lisää tietoa lahjoittamisesta löytyy osoitteesta www.kummit.fi.

Verohallinto on päättänyt verovapaista matkakustannusten korvauksista vuodelle 2017. Kotimaan kokopäiväraha nousee yhdellä eurolla ollen 41 euroa vuonna 2017. Osapäiväraha pysyy ennallaan 19 eurossa.

Syksyn OLE Online-verkostopäivät vietettiin risteillen Itämerellä 17.-19.11.2016. M/S Silja Serenade kuljetti iloisia OLEilijoita Helsingistä Tukholmaan ja takaisin. Kokousten ja kouluttautumisen lisäksi nautimme risteilyn aikana hyvästä ruuasta, juomasta ja ennen kaikkea loistavasta seurasta.

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­