OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston Kristiinankaupungista, kun Provenko liittyi verkostoon. Provenko on keväällä 2017 perustettu tilitoimisto, jonka toimintaa käynnistetään parhaillaan. Yrittäjänä Provenkossa toimii Pia Pitkäkoski.

Kevään OLE Online -verkostopäivät vietettiin 19.-20.5.2017 Lahdessa. Päivätilaisuudet järjestettiin Metsola Centerin upeassa Hietarannan juhla- ja kokoustilassa Alasenjärven rannalla.Isäntänä toimi tällä kertaa Lahden toimistomme KP-Renki Oy ja yrittäjä Jari Reinikainen.

OLE Online-tilitoimistot on saanut vahvistusta myyntiin 6.2.2017 alkaen, kun Tommi Laurila liittyi myyntitiimiin. Tommilla on usean vuoden kokemus hyötyajoneuvovarustelun ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille.

Tommi tulee työssään keskittymään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Tätä myötä pystymme lähitulevaisuudessa myös tukemaan paremmin jäsentoimistojen myyntityötä ja tarvittaessa tarjoamaan lisäresursseja jäsentoimistojen omaan asiakashankintaan.

Tilitoimiston valinta on ensimmäisiä päätöksiä, joiden eteen uusi yrittäjä joutuu. Yrityksen alkutaipaleella on ensiarvoisen tärkeää, että tilitoimisto osaa ja ennen kaikkea haluaa auttaa uutta yrittäjää yritystoiminnan aloittamisessa ja kaikessa siihen liittyvässä viranomaisasioinnissa.

Tilitoimiston valinta on suuri päätös, sillä tilitoimisto on usein yrittäjän läheisin yhteistyökumppani. Kirjanpitäjän ja yrittäjän välinen suhde onkin ennen kaikkea luottamussuhde. On tärkeää valita itselleen yhteistyökumppani, johon voi luottaa.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston, kun TP-Visit Oy liittyi verkostoon. TP-Visit Oy toimii Nurmijärvellä yrittäjä Teuvo Pasasen johdolla, mutta sähköisen toimintamallin ansiosta asiakkaita voidaan palvella ympäri Suomen.

 

OLE Online-tilitoimistot haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2017!

Halusimme tänäkin jouluna joulukorttien ja -lahjojen sijaan muistaa lastenklinikoiden pieniä potilaita lahjoituksella. Lahjoitusten avulla hankitaan laitteita ja rahoitetaan mielenterveystyötä sekä lastentautien tutkimustyötä. Lisää tietoa lahjoittamisesta löytyy osoitteesta www.kummit.fi.

Verohallinto on päättänyt verovapaista matkakustannusten korvauksista vuodelle 2017. Kotimaan kokopäiväraha nousee yhdellä eurolla ollen 41 euroa vuonna 2017. Osapäiväraha pysyy ennallaan 19 eurossa.

Syksyn OLE Online-verkostopäivät vietettiin risteillen Itämerellä 17.-19.11.2016. M/S Silja Serenade kuljetti iloisia OLEilijoita Helsingistä Tukholmaan ja takaisin. Kokousten ja kouluttautumisen lisäksi nautimme risteilyn aikana hyvästä ruuasta, juomasta ja ennen kaikkea loistavasta seurasta.

Uusi OLE Online-tilitoimisto on perustettu Kouvolaan. TiliOnline Oy aloittelee toimintaansa Kouvolan keskustassa yrittäjä Reetta Kokin johdolla. TiliOnlinen toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Kouvolan ytimessä torin laidalla. TiliOnline Oy tarjoaa kaikki OLE-palvelut ja -sovellukset asiakkailleen henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti palvellen.

TiliOnlinen myötä OLE Online-verkostoon kuuluu kaikkiaan 16 jäsentoimistoa ympäri Suomen. Kymenlaakson alueella ei ole aiemmin ollut OLE Online-tilitoimistoa, joten uuden, paikallisen yrittäjän johdolla pystymme paremmin palvelemaan jatkossa myös Kymenlaakson alueen yrityksiä.

 

Syksy saa ja verotuspäätökset alkavat kolahdella postiluukuista. Tämän johdosta eräskin asiakkaanani oleva toiminimiyrittäjä muisti minua tulikiven katkuisella sähköpostilla. Minä kun oli mennyt lupaamaan hänelle hieman palautusta vuoden 2015 ennakkoveroista, mutta verottaja oli lopullisessa laskennassa ollut kuitenkin eri mieltä ja mätkäissyt jälkiveroa maksettavaksi. Ei paljon sentään, mutta arvattavasti harmistus oli suuri odotetun tulonsiirron muututtua ylimääräiseksi loveksi lompakkoon.

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­