Kristiinankaupungin toimistomme Provenko on vahvistunut uudella kirjanpitäjällä, kun Tiia Pitkäkoski aloitti työt yrityksessä. Tiia työskentelee osa-aikaisesti Kristiinankaupungin toimistolla, mutta nykyaikaisten järjestelmien ansiosta työt hoituvat osittain myös etätyönä kotoa Vaasasta käsin.

Meisenet Oy:lle on myönnetty Taloushallintoliiton auktorisointi. Toimiston vastaavana KLT-kirjanpitäjänä toimii Sanna Laurila.

Tilitervo Oy ja OLE Online-tilitoimistot ovat mukana Digital Oulu 2018 -tapahtumassa perjantaina 26.1.2018. Digital Oulu on Pohjois-Suomen suurin IT-tapahtuma, jonka kohderyhmänä on Pohjois-Suomen alueella toimivat pk-yritykset.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston Pohjois-Karjalasta, kun Marticom Oy liittyi verkostoon. Marticom Oy on vuodesta 1994 Polvijärvellä toiminut tilitoimisto, jonka yrittäjinä toimivat Martti ja Sari Korhonen.

Tuomo Tuomisto on aloittanut OLE Online-tilitoimistojen projektipäällikkönä. Hänen vastuualueelleen kuuluu OLE Online-sovellusten käyttöönottoprojektien johtaminen ja kehittäminen.

OLE Online-tilitoimistot tarjoaa asiakkaidensa käyttöön sähköisen liiketoiminnan OLE Online-sovellusperheen. Sähköisen osto- ja myyntilaskutuksen lisäksi sovellusperheestä löytyy mm. älykäs tilausjärjestelmä ja varastonhallinta. Onnistunut käyttöönotto on avainasemassa, jotta asiakkaamme saavat sovelluksista parhaan mahdollisen hyödyn omaan toimintaansa. Sovellusten käyttöönotoissa on tyytyväisyystakuu: mikäli et ole tyytyväinen käyttöönottoon, palautamme käyttöönotosta maksamasi maksun.

Oululainen Tilitervo Oy on vahvistanut henkilökuntaansa uudella työntekijällä. Tuula Kilponen aloitti Tilitervo Oy:n palveluksessa 15.8.2017.

Tilitervo Oy on sertifioitu OLE Online-tilitoimisto, jonka toiminta on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Kasvaneiden henkilöstöresurssien myötä Tilitervolla on nyt tilaa uusille asiakkuuksille.

OLE Online-tilitoimistot on saanut uuden jäsentoimiston Kristiinankaupungista, kun Provenko liittyi verkostoon. Provenko on keväällä 2017 perustettu tilitoimisto, jonka toimintaa käynnistetään parhaillaan. Yrittäjänä Provenkossa toimii Pia Pitkäkoski.

Kevään OLE Online -verkostopäivät vietettiin 19.-20.5.2017 Lahdessa. Päivätilaisuudet järjestettiin Metsola Centerin upeassa Hietarannan juhla- ja kokoustilassa Alasenjärven rannalla.Isäntänä toimi tällä kertaa Lahden toimistomme KP-Renki Oy ja yrittäjä Jari Reinikainen.

OLE Online-tilitoimistot on saanut vahvistusta myyntiin 6.2.2017 alkaen, kun Tommi Laurila liittyi myyntitiimiin. Tommilla on usean vuoden kokemus hyötyajoneuvovarustelun ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille.

Tommi tulee työssään keskittymään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Tätä myötä pystymme lähitulevaisuudessa myös tukemaan paremmin jäsentoimistojen myyntityötä ja tarvittaessa tarjoamaan lisäresursseja jäsentoimistojen omaan asiakashankintaan.

Tilitoimiston valinta on ensimmäisiä päätöksiä, joiden eteen uusi yrittäjä joutuu. Yrityksen alkutaipaleella on ensiarvoisen tärkeää, että tilitoimisto osaa ja ennen kaikkea haluaa auttaa uutta yrittäjää yritystoiminnan aloittamisessa ja kaikessa siihen liittyvässä viranomaisasioinnissa.

Tilitoimiston valinta on suuri päätös, sillä tilitoimisto on usein yrittäjän läheisin yhteistyökumppani. Kirjanpitäjän ja yrittäjän välinen suhde onkin ennen kaikkea luottamussuhde. On tärkeää valita itselleen yhteistyökumppani, johon voi luottaa.

Copyright © 2016 OLE Online-tilitoimistot

­